BEAT Track Series
you don't want to miss this!


De BEAT Track Series is een nieuw driebanentoernooi met wedstrijden in Alkmaar, Amsterdam en een finale in Apeldoorn. Er is een aparte serie voor Endurance en voor Sprint. De finale vindt plaats op de plek waar twee maanden later de internationale wereldtop de belangrijkste prijzen van deze winter gaat verdelen tijdens de 2018 UCI Wereldkampioenschappen Baanwielrennen presented by Tissot.

BEAT Track Series – Road to WK Baanwielrennen Apeldoorn.

De BEAT Track Series is een nieuwe competitie op de wedstrijdkalender. Het is een driebanentoernooi in Alkmaar, Amsterdam en Apeldoorn, waarbij apart Sprint en Endurance gereden worden. Tijdens de Endurance-wedstrijden worden er een scratch, afvalkoers, puntenkoers en temporace verreden. Bij de sprint-wedstrijden gaat het om een 200 meter, sprint en keirin.

Deelnemen kan in de volgende categorieën:
• Nieuwelingen
• Nieuwelingen meisjes
• Junioren
• Junioren dames
• Elite/Beloften/Amateurs/Sportklasse
• Elite/Beloften/Amateurs/Sportklasse vrouwen

De series.

De ‘BEAT Track Series: Endurance'is de opvolger van het voormalige Driebanentoernooi en is een officieel side event van de 2018 UCI Wereldkampioenschappen Baanwielrennen presented by Tissot. Inschrijven voor de ‘BEAT Track Series: Endurance' doe je via mijnknwu.nl apart voor elke wedstrijd die jij wilt rijden. Per categorie zijn er in Alkmaar en Amsterdam maximaal 20 startplekken beschikbaar, voor de finale in Apeldoorn zijn er 24 startplekken beschikbaar.

De ‘BEAT Track Series: Sprint’ is een officieel side event van de 2018 UCI Wereldkampioenschappen Baanwielrennen presented by Tissot.

Inschrijven voor de ‘BEAT Track Series: Sprint’ doe je via mijnknwu.nl apart voor elke wedstrijd die jij wilt rijden. Er is geen maximaal deelnemersaantal per categorie vastgesteld.

Meer informatie over de BEAT Track Series Endurance & Sprint vind je in de technische gidsen.
Technische Gids Endurance
Technische Gids Sprint

Wedstrijddagen & resultaten.

Kom de toekomstige helden aanmoedigen.

Ministerie VWS
Provincie Gelderland
Gemeente Apeldoorn
Libema
KNWU
Omnisport
Libema Profycling
BEAT Cycling Club
De Adelaar
A.S.C. Olympia
Alcmaria Victrix
Shimano
Santini SMS