Hospitality.

De 2018 UCI Wereldkampioenschappen Baanwielrennen presented by Tissot in Omnisport bieden een uitstekend platform om zakelijke relaties aan te halen en nieuwe contacten te leggen. De combinatie van gastvrijheid en topsport in een unieke accommodatie zorgt voor een ambiance waarin u uw relaties van een stijlvol en sportief dagje uit kunt voorzien.

Hospitalitymogelijkheden
De hospitalitymogelijkheden zijn tijdens de Wereldkampioenschappen enorm. Zo bieden wij u voorafgaand aan de wedstrijden de mogelijkheid om samen met uw gasten van een sfeervol diner, met uitzicht op de wielerbaan, te genieten in het restaurant van Omnisport. Daarnaast heeft Omnisport nog diverse andere faciliteiten beschikbaar, waaronder de Business Lounge. Hier kunnen meerdere grote groepen tegelijk worden ontvangen.

Bent u geïnteresseerd in de hospitality-opties? Neem dan contact op met sales@libemaprofcycling.nl. Zij stellen graag samen met u een hospitalitypakket naar wens op.


Bekijk ook onze brochure voor meer informatie

VIP-arrangementen
Naast de complete pakketten kunt u zijn er ook speciale VIP-arrangementen ontwikkeld. Van woensdag t /m zaterdag kunnen de VIP’s tussen 17.00 uur en 22.00* uur een bezoek brengen aan de wereldkampioenschappen baanwielrennen. Op zondag is dat van 12.00 uur tot 17.00 uur*.